Зареждане

Дейна Уайт: Всичко ще се промени, след като напусна UFC

Дейна Уайт: Всичко ще се промени, след като напусна UFC
Публикувано на: Март 1, 2024 в 08:00 ч
Дейна Уайт, шефът на UFC, не планира скоро да прекрати кариерата си и да напусне организацията, която ръководи повече от 20 години.

Въпреки това, ако някога реши да прекрати кариерата си, той вярва, че UFC ще се промени значително. Дейна е президент на организацията UFC от 2001 г., когато той и братята Фертита купиха марката за 2 милиона долара. Уайт няма планове да се пенсионира скоро, както каза в The Rush with Maxx Crosby.

На въпрос дали смята да се пенсионира, той каза:

"Дори не мисля за пенсия. Чувствам се отново като на 25 години. Ако продължа да се чувствам толкова здрав, колкото сега, не виждам момент, в който да не искам да продължа да работя. Мисля, че ще мине доста време преди да си тръгна. 

За всички, които се надяват скоро да изчезна - няма да стане. Истината е, че когато напусна, UFC ще бъде различно. Организационната култура и много други неща ще се променят.", каза Уайт в The Rush with Maxx Crosby.

През 2016 г. UFC беше продаденa за 4 милиарда долара, а стойността на акциите на Уайт тогава беше оценена на 360 милиона долара. След продажбата на марката Дейна остана президент на компанията и я управлява до днес. Братята Фертита напуснаха компанията.

Ще ви липсва ли Уайт, след като се оттегли ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес