Зареждане

Шон О'Мали: Джоунс е най-велик, но в момента Махачев е номер 1

Шон О'Мали: Джоунс е най-велик, но в момента Махачев е номер 1
Публикувано на: Август 27, 2024 в 05:00 ч
Шампионът на UFC в категория петел Шон О'Мали (17-1) вярва, че най-добрият боец ​​в света в момента е шампионът в лека категория Ислам Махачев (26-1), а не бившият шампион в полутежка категория и настоящ шампион в тежка категория Джон Джоунс (27-1).

В последно време Дейна Уайт не спира да хвали "Bones" и да казва, че той е най-добрият в момента. Ако погледнем класирането на UFC, то тогава ще видим че Ислам е номер 1 в листата, независимо от категориите. Това не се нрави на Дейна, който вярва, че не е правилно.

Уайт твърди, че докато Джон Джоунс е активен в ММА, тогава няма как някой да е пред него в класациите. Не такова е мнението на "Sugar", който признава Джоунс за най-велик, но не и за най-добрият в момента:

„Най-добрият ММА боец в момента ? Това е Ислам Махачев. Да, определено е Махачев. Дейна Уайт казва, че Джон Джоунс е най-добрият ? Джоунс се е бил веднъж през последните 4-5 години. Джон Джоунс е най-великият ММА боец в историята, но в момента Ислам Махачев е най-добрият.“, каза О’Мали пред Helen Yee Sports.

Съгласни ли сте с мнението на О'Мали ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес