Зареждане

Мисия и цели


Сайтът MMA.BG започва своята история през април, 2008-ма. Идеята за него идва след разговор между приятели, които тренират активно бойни изкуства и искат да помогнат за популяризирането им в България. От тогава до сега това е и главната цел на сайта - да събере и поднесе полезна и интересна информация за всички практикутващи бойни спортове у нас. И до момента сайтът се поддържа от хора, занимаващи се активно с бойни спортове, състезатели и организатори на събития.

Медията покрива широк спектър от бойни спортове и изкуства от България и чужбина. Екипът на сайта работи в тясно сътрудничество с български и международни спортни организации и клубове, с цел предоставянето на актуални новини за бойните спортове, покритие на състезания и спортни събития, катко и осигуряването на актуална информация за предстоящи такива.

С огромният си архив от статии и видео материали, който се допълва постоянно, MMA.BG е ресурс за всеки трениращ и грижещ се за здравето си човек.

Мисията на сайта е да популяризира здравословния начин на живот и да представи предимствата от развитието на физическото възпитание и познание, както и да се грижи за качествената информация и подготовка на всички трениращи и любители на спорта.

MMA.BG винаги е бил иноватор, налагайки трендове не само в спортния бранш, чрез организирани от сдружението събития, начини на комуникация, видео и снимкова продукция, услуги и т.н.


Любовта към бойните спортове, тренировките и иновациите, комбинирани с нашата решителност, ни поставиха в позициите на организатори и съдействащи за организирането на едни от най-големите бойни галавечери у нас, популяризирането на едни от водещите зали за тренировки, организирането на семинари със световно известни имена като Ройс Грейси - човекът, от който тръгна UFC, бе по покана на MMA.BG у нас.

Наред с развиването на нови продукти и изготвяне на бранд идентичности за различни отбори, разработване на зали и клубове, ние се грижим и за качественото съдържание и поднасяне на информация за всички трениращи бойни и силови спортове в България. Затова и създадохме различни видео серии, които може да видите в секцията "Епизоди", които се излъчват по телевизията, както и първия подкаст за бойни изкуства излъчван на живо с възможност за участие на зрителите. И не спираме с това...

Голямата подкрепа и страхотните хора, с които ни среща нашата дейност, ни мотивират да вдигаме нивото все повече. А ние се стремим да предадем мотивацията си на всички последователи на MMA.BG.


За да не сме голословни и за да разбереш защо сме иноватори, предлагаме ти вместо да четеше още сух текст, да научиш за нашата мисия и цели от официалната песен на MMA.BG:Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео