Зареждане

Мисия и цели

Сайтът на ММА България започва своята история през април, 2008-ма. Идеята за него идва след разговор между приятели, които тренират активно бойни изкуства и искат да помогнат за популяризирането им в България. От тогава до сега това е и главната цел на сайта - да събере и поднесе полезна и интересна информация за всички практикутващи бойни спортове у нас. И до момента сайтът се поддържа от хора, занимаващи се активно с бойни спортове, състезатели и организатори на събития.

ММА България покрива широк спектър от бойни спортове и изкуства от България и чужбина. Екипът на сайта работи в тясно сътрудничество с български и международни спортни организации и клубове, с цел предоставянето на актуални новини за бойните спортове, покритие на състезания и спортни събития, катко и осигуряването на актуална информация за предстоящи такива.

С огромният си архив от статии и видео материали, който се допълва постоянно, ММА България е ресурс за всеки трениращ и грижещ се за здравето си човек.

Мисията на сайта е да популяризира здравословния начин на живот и да представи предимствата от развитието на физическото възпитание и познание.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео