Зареждане

Хенри Сехудо споделя смела прогноза за двубоя между О'Мали и Двалишвили

Хенри Сехудо споделя смела прогноза за двубоя между О'Мали и Двалишвили
Публикувано на: Септември 1, 2024 в 00:00 ч
Хенри Сехудо сподели смела прогноза за двубоя за титлата в категория петел между Шон О'Мали и Мераб Двалишвили на UFC 306 следващия месец.

О'Мали (18-1 ММА) и Двалишвили (17-4 ММА) ще се сблъскат в "Сферата" в Лас Вегас на 14 септември. Това е дългоочаквано състезание, в което и "Suga", и "The Machine" вярват, че ще спечелят с финиш.

Бившият шампион на дивизията Хенри Сехудо също вярва, че битката за титлата "О'Мали срещу Двалишвили" ще завърши с финал. "Triple C" наскоро даде следната прогноза:

"Това е моята прогноза - каза Сехудо. "Мераб Двалишвили ще спре Шон О'Мали в "Сферата". Той ще го победи. Ще го победи или с 50-45, може би не с 50-45, защото може да загуби първите два рунда или поне първия. Ще го победи, но щом Умар Нурмагомедов дойде, просто ще се справи с Мераб. Умар е наистина добър, наистина техничен."

Хенри Сехудо (16-4 MMA) в момента очаква следващото си назначение в UFC. Бившият шампион в две дивизии е с баланс 0-2, откакто прекрати оттеглянето си, като през този период отпадна с решения срещу Алджамейн Стърлинг и Мераб Двалишвили.

Предвид настоящата ситуация в категорията, "Triple C" сега обмисля завръщане в категория муха на промоцията.

"Може да има потенциално завръщане в категория муха", каза Сехудо. "Има много неща, които обмислям, потенциално завръщане надолу. С разгарянето на дивизията в категория петел и с навлизането на нови участници, много се обмисляше възможността да се върна надолу, да се бия с Морено и да спечеля отново пояса. Има много интересни неща. Това са неща, за които наистина искам да помисля и наистина да реша, след като се прибера у дома и след като, вече съм без контузии. Това е само едно малко нещо, но то е важно. Защото ще поема ангажимент да изляза на терена и просто да направя още една серия, да направя още една серия за тези титли и да се посветя на спорта както преди."

Хенри Сехудо продължи:

"Сега преследвам златото. Мисля, че ако сляза в долната категория и вкарам отново дисциплината, не мисля, че има някой, който може да ме победи. Освен това смятам, че ме очаква забавна битка с Брандън Морено. Той искаше да се бие с мен и после се оттегли като малка кучка. Сега мисля, че ако отида и го победя в Мексико, в собствената му страна, мисля, че това също може да бъде нещо голямо."

Съгласни ли сте с Хенри Сехудо, че Мераб Двалишвили ще бъде новият шампион на UFC на 14 септември?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес