Зареждане

Майк Тайсън впечатли феновете с видео от тренировките си

Майк Тайсън впечатли феновете с видео от тренировките си
Публикувано на: Август 29, 2024 в 14:00 ч
На 58-годишна възраст Майк Тайсън показва своята забележителна тренировъчна техника, стилът Peek-a-Boo. В скорошно видео, изтекло онлайн, легендарният боксьор показва скоростта си. Тези редки кадри предоставят поглед зад кулисите на интензивните тренировки на Тайсън в подготовката за Джейк Пол. Вижда се, че 'Железния' все още има своята скорост.

Тайсън, който доминираше в света на бокса, доказва, че възрастта е само число. По време на тренировка той демонстрира впечатляващата бързина и сила, които го направиха известен. Движенията му все още са плавни и мощни, а Джейк Пол явно няма да се справи толкова лесно срещу старото куче.

Видеото показва как Тайсън се потапя напълно в тренировката, използвайки бързи комбинации и характерното за него ляво кроше. Под ръководството на своя треньор Рафаел Кордейро, Тайсън изглежда отново е намерил своя ритъм. Химията между Тайсън и Кордейро е ясно видима.

Видеото дава завладяваща представа за това как двамата работят заедно, за да поддържат и дори да развиват уменията на Тайсън въпреки напредването на възрастта му. Вижте:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес