Зареждане

Враждата между Белал Мохамед и Шон Стрикланд може да избухне скоро

Враждата между Белал Мохамед и Шон Стрикланд може да избухне скоро
Публикувано на: Септември 1, 2024 в 00:00 ч
Възможно ли е новоизлюпеният шампион в полусредна категория Белал Мухамад да разреши пламенната си вражда с Шон Стрикланд в октагона?

Преди няколко месеца Стрикланд, който е известен с откровения си и нефилтриран характер, разкритикува Мохамед за позицията му по конфликта между Израел и Палестина. 



Не след дълго "Remember the Name" отвърна на удара на Стрикланд.

"Честно казано, изобщо не ми пукаше за него, докато не публикува нещо за Палестина", каза Мохамед в подкаста Money Loyalty Legacy. "Той коментира там, че те палестинците трябва просто да се предадат. Това беше най-глупавото изказване в историята, само за да привлече внимание.

Той където плачеше на Тео Вон за баща му и: "Не можеш да говориш за баща ми. Не повдигай въпроса за семейството. Това е гадно, когато го правиш". Буквално говориш за деца, които току-що са били бомбардирани, деца, които умират, и се шегуваш с това, но когато това се върне при теб, показва, че той има фалшив мъжки манталитет"

Говорейки с Sportskeeda MMA в ексклузивно интервю, треньорът на Мохамед Луис Тейлър предложи своята гледна точка за продължаващата вражда между двете най-големи звезди и потенциалната битка.

"Това е битка в средна категория, която приветствам. Знаете ли, Шон наистина се е нахвърлил върху палестинците и много други хора, няма да изброявам този списък. Белал не е човек, когото трябва да гледаш по улиците... но когато става въпрос за хора като Шон, това буре с барут може да избухне по всяко време и затова предпочитам това да се случи там, където ще ни платят за това - в клетката."


Възможно ли е Белал Мохамед да премине в средна категория?

Тейлър също така сподели мнението си за неотдавнашния сблъсък за титлата в средна категория между действащия шампион Дрикус Дю Плесис и Израел Адесаня. Тейлър призна, че не е бил впечатлен от представянето и на двамата бойци и смята, че титлата в средната категория е узряла за превземане.

"Не бях впечатлен от нито един от двамата бойци и без да проявявам неуважение към тези момчета, но в тази битка имаше много небрежност във всичко... Ако сте състезател в средната категория, който може да се бори и да нанася удари, сега трябва да ви текат слюнки, защото" тази титла е във въздуха."

Възможно ли е да видим как Белал Мохамед преминава в по-горна категория в опит да стане шампион в две дивизии, след като получи няколко защити на титлата в полусредната категория?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес