Зареждане

Треньорът на Белал Мохамед иска да се бият през ноември-декември

Треньорът на Белал Мохамед иска да се бият през ноември-декември
Публикувано на: Септември 1, 2024 в 00:00 ч
Треньорът на Белал Мохамед, Луис Тейлър изрази мнението си за това какво трябва да последва за шампиона на UFC в полусредна категория.

Миналия месец Белал Мохамед шокира света. Той победи Леон Едуардс на UFC 304 в Манчестър, Англия, за да стане новият крал на полусредна категория - и го направи доста категорично.

Оттогава феновете се чудят какво следва за него. Разбира се, има редица претенденти, които искат да го свалят от трона, и трябва да си представите, че в UFC точат лиги от перспективата да подложат на истинско изпитание новия шампион.

Уви, все още няма потвърждение кой ще е следващият. При това положение гореспоменатият Луис Тейлър има няколко идеи.


Следващата стъпка за Белал Мохамед

"Ако наблюдавате кариерата на Белал, едногодишната пауза, която трябваше да изчакаме от битката с Гилбърт Бърнс до битката с Леон Едуардс, беше буквално най-дългата пауза, която Белал някога е имал. Притеснявах се, че след такава дълга пауза ще се включа в двубой от такъв висок калибър. Мисля, че трябва да се бием през ноември или декември... Би било страхотно."

"Искам да кажа, че бих предпочел Камару Усман. Но не, не, не... И двамата бойци са достойни и уважавани. Ако отново тръгнете към играта с числата, това е Усман. Ако отидете на играта с наследството, като вземете нечий непобеден рекорд, това ще бъде Шавкат."

На този етап от кариерата си Белал Мухамад вече е постигнал това, което си е поставил за цел в смесените бойни изкуства. Разбира се, той все още ще бъде жаден да се докаже, но никой никога не може да му отнеме постигнатото до този момент.

По отношение на това кой ще бъде следващият, Шавкат Рахмонов изглежда е водещият претендент - но не сме съвсем на етап, в който промоутърът е готов да потвърди каквото и да било.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес