Зареждане

Джейк Пол смята че за 25 млн. долара Джоунс ще се бие с Аспинал

Джейк Пол смята че за 25 млн. долара Джоунс ще се бие с Аспинал
Публикувано на: Септември 1, 2024 в 00:00 ч
Джейк Пол изрази мнението си за потенциалния сблъсък на Джон Джоунс с Том Аспинал в един грандиозен мач на UFC.

Както знаем, Джон Джоунс и Том Аспинал не са точно най-добри приятели. Докато Джоунс се готви да защитава шампионската титла на UFC в тежка категория срещу Стипе Миочич, временният шампион Аспинал се чуди защо не получава шанс.

За "Bones" изглежда, че предпочита битката с Миочич, защото това е двубой за историята. Разбира се, някои смятат, че той просто избягва по-тежко предизвикателство в лицето на Аспинал.

Така или иначе, Джон Джоунс все още е смятан за най-великия за всички времена - нещо, в което Дана Уайт много вярва. При това положение Джон не винаги е бил в най-добри отношения с Ultimate Fighting Championship.

Голяма част от това се дължи на парите и на усещането му, че през цялата си кариера е бил недостатъчно заплатен.

Споменатият по-горе Джейк Пол изглежда е измислил решение на този проблем.


Джейк Пол коментира мача между Джон Джоунс и Том Аспинал

"Джон Джоунс не избягва никого. Той знае точно какво прави. Покажете му парите - тези истинските пари. Не онези пари, които се въртят в приказките. Двубоят му срещу Аспинал е огромен, тъй като удря два големи PPV пазара. Гаранцията от 25 млн. долара плюс ppv изглежда съвсем подходяща."

През годините сме виждали как Джон Джоунс се изправя срещу някои от най-големите и опасни бойци в света. Той не се страхуваше да влезе в клетката и наистина да изпита себе си, което е доказателство за наследството, което е изградил за себе си.

Все пак винаги ще има критици и винаги ще има съмняващи се. Надяваме се, че за да избегнем повече объркване, ще имаме възможност да видим този сблъсък в някакъв момент преди той да се пенсионира.

Колкото по-дълго чакаме обаче, толкова по-малко вероятно става това.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес