Зареждане

Бен Аскрен: Защо Джон Джоунс не се бие с Том Аспинал ?

Бен Аскрен: Защо Джон Джоунс не се бие с Том Аспинал ?
Публикувано на: Август 24, 2024 в 10:00 ч
Бен Аскрен, бивш боец на UFC, е изненадан, че Дейна Уайт не настоява да видим битка между Джон Джоунс и Том Аспинал. Главата на UFC продължава да рекламира битка между Джоунс и Стипе Миочич. Тази битка би трябвало да се случи през ноември в Ню Йорк, САЩ. 

Според Аскрен това е противоречие на принципа, на който босът на UFC винаги се позовава. Уайт винаги се е хвалил, че в UFC правят битки между най-добрите. Дейна критикува бокса, защото там се действа предпазливо и най-добрите се избягват.

Сега обаче и в UFC започнаха да правят така, а Бен не е фен на това действие. В момента Джоунс държи безспорната титла в тежка категория, а Аспинал е временен шампион. Въпреки това битка между тях не се урежда, което не се нрави на много фенове.

Аскрен иска отговор от UFC по темата с Джоунс и Аспинал.

"Дейна Уайт някога защитавал ли е даден боец ? Избягваше ли някакви определени битки ? Основната цел на UFC винаги е била да се разграничи от бокса в тази област на изграждане на рекорди от 30-0. Фокусът винаги е бил най-добрите да се бият с най-добрите. Така че защо номер едно не се бие с номер две ?", пита Аскрен.

Страхува ли се Джоунс от Аспинал ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес