Зареждане

Рико Верхувен е сред най-тестваните за допинг в GLORY

Рико Верхувен е сред най-тестваните за допинг в GLORY
Публикувано на: Август 31, 2024 в 20:00 ч
Рико Верхувен е един от най-тестваните бойци за допинг в GLORY. Това става ясно от актуализираните данни на организацията по кикбокс. Любимецът на публиката Бахрам Раджабзаде също беше обстойно тестван за забранени вещества.

GLORY наскоро актуализира своята база данни за тестване на антидопинговата програма, подчертавайки ангажимента на организацията към чист и честен спорт. От всички спортисти, сключили договор с GLORY, се изисква да се придържат към строгите антидопингови правила на организацията.

Това означава, че бойците могат да бъдат тествани както по време на състезание, така и извън него. Антидопинговата програма на GLORY е предназначена да защитава правата на спортистите. Tя цели да гарантира здравето и безопасността на бойците, но и да насърчава честната ирга.

От въвеждането на програмата са направени общо 87 теста. Трябва да се отбележи, че някои бойци са тествани повече от други, като Рико Верхувен, Бахрам Раджабзаде и Тарик Осаро, които са тествани по седем пъти.

Най-много тествани за допинг в GLORY:

  • Рико Верхувен (7 пъти)
  • Бахрам Раджабзаде (7 пъти)
  • Тарик Осаро (7 пъти)

Въпреки че антидопинговата програма на GLORY е постигнала значителен напредък, тя все още не е на същото ниво като тази на други големи организации за бойни спортове като UFC. В UFC бойците често се тестват няколко пъти в годината с честота, варираща от два до пет пъти.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес