Зареждане

Експерт по джиу-джицу се справи с агресивен преследвач, който искаше да го ограби

Експерт по джиу-джицу се справи с агресивен преследвач, който искаше да го ограби
Публикувано на: Август 31, 2024 в 22:00 ч
Крис Бауър, експерт по бразилско джиу-джицу и ММА, видя как пътуването му до Нова Зеландия се промени драматично, когато се изправи срещу агресивен нападател. Бауър, който притежава Bower House MMA в Мериленд, Съединените щати, се оказа в опасна ситуация, но успя да се спаси чрез своето обучение и опит.

След 23-часов полет до Окланд, Нова Зеландия, Бауър решава да разгледа града. Докато се разхождал внезапно бил приближен от агресивен мъж, който искал пари и явно се държал неразумно. Без да знае дали мъжът е въоръжен, Бауър взе решение да създаде дистанция и да отиде на безопасно място.

Ситуацията ескалира, когато мъжът започва да преследва Бауър. Въпреки многократните молби към случайни минувачи, хотелски персонал и шофьор на автобус да се обадят на полицията, той не получи помощ. В крайна сметка той намери убежище в близко кафене, където помоли за помощ.

Когато нападателят последвал Бауър в кафенето и станал агресивен, Бауър действал бързо. Той събаря агресивния мъж на земята, след което го праща в безсъзнание. Бауър успява да задържи своя нападател, докато при тях не идва полицията. Нова Зеландия е известна като една от най-безопасните страни в света, но този инцидент напомня, че опасността може да дебне навсякъде.

Ето видео от случката:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес