Зареждане

Белал Мохамед отказал да се бие срещу Шавкат Рахмонов на UFC 307

Белал Мохамед отказал да се бие срещу Шавкат Рахмонов на UFC 307
Публикувано на: Септември 1, 2024 в 00:00 ч
Според непобедения претендент в полусредна категория Шавкат Рахмонов потенциален двубой за титлата с настоящия носител на златото Белал Мохамед е бил предложен за UFC 307 в Солт Лейк Сити, преди новоизлюпеният шампион да откаже срещата.

Мохамед, настоящият безспорен носител на златото в полусредна категория, успя да получи титлата в главното събитие на UFC 304 в края на юли, като спечели с единодушно решение над Леон Едуардс в реванша за титлата в Манчестър, Англия.

Роденият в Узбекистан Рахмонов  постигна своята осемнадесета професионална победа през декември миналата година в главната карта на UFC 296, побеждавайки бившия претендент за титлата Стивън Томпсън със зашеметяваща победа във втория рунд със задушаване .

Шавкат Рахмонов твърди, че Белал Мохамед е отказал двубой за титлата в UFC 307

Рахмоновсега твърди, че на носителя на титлата от Илинойс е било предложено да се завърне в Юта на UFC 307 - което той е отхвърлил.

"Да, всъщност вече ми предложиха да се бия с Белал Мохамед и аз приех битката срещу Белал", заяви Шавкат Рахмонов. "Но за съжаление той отказа да се бие с мен поради проблеми с времето. По това време той не беше готов да защитава пояса си. Така че ще видим какво ще се случи и кога ще бъде готов, за да мога да се бия с него."


"Преди да стане шампион и след като спечели пояса, той каза, че ще бъде активен шампион и ще защитава пояса си по-често, но в момента не подкрепяше това, което казваше, разбирате ли?" Шавкат Рахмонов обясни: "Така че, нека видим какво ще се случи и кога ще бъде готов да се бие с мен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес