Зареждане

Забавна проба на женските тактики за самозащита

Забавна проба на женските тактики за самозащита
Публикувано на: Май 16, 2018 в 20:42 ч
Самозащитата е интересен елемент от смесените бойни изкуства и въпреки че има някои наистина невероятни инструктори с много опит, има и доста шарлатани, които преподават наистина застрашаващи здравето на практикуващите.

В следното видео ще видим интересни примери за именно такива глупави движения, изпробвани от ММА бойци, един от които е популярния Ramsey "Danger" Dewey, който като професионалист има 3 победи и 4 загуби. Интересното е, че ги тестват при наличието на реална съпротива - елемент, който често липсва при повечето курсове по самозащита.

Голяма част от тактиките са просто абсурдни и няма начин въобще да сработят - дори напротив, има вероятност да се нараните, ако решите да ги прилагате вместо да избягате в безопасност.Както би казал цветущият коментатор Joe Rogan, срещу хората с опит е хубаво да прилагате неща, които реално работят. Пак казваме, че въпреки наличието на някои наистина добри инструктори по самозащита, в някои зали се подвизават и чисти измамници. Общо взето, няма как да сбъркате обаче с прилаганите в ММА/UFC бойни изкуства като муайтай и бразилско джиуджицу.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес