Зареждане

Дейна Уайт: Стипе Миочич ще се оттегли при победа над Джон Джоунс

Дейна Уайт: Стипе Миочич ще се оттегли при победа над Джон Джоунс
Публикувано на: Август 30, 2024 в 16:00 ч
Шефът на UFC Дейна Уайт няма намерение да отменя битката на Джон Джоунс и Стипе Миочич.

Феновете настояват за битка между Джоунс и Том Аспинал, но първо шефът на UFC иска да организира битка между шампиона и Миочич. Джоунс трябваше да се изправи срещу Миочич през ноември 2023 г., но преди събитието, Джоунс получи контузия и не успя да се бие на UFC 295.

Оттогава феновете на Джоунс го чакат да се завърне в октагона. Промоцията все още е планира двубой със Стипе Миочич, докато временният и активен шампион е Том Аспинал. Сега има многобройни призиви в социалните медии за битка на Джоунс с по-младия англичанин.

Дейна Уайт настоява първо да видим Джоунс срещу Миочич, защото просто няма как да прецака Стипе:

"Какво трябваше да направя. Говорим за Стипе Миочич, който е смятан за най-добрия в тежка категория. Джон Джоунс получи контузия, а това не беше по вина на Стипе. Трябваше да чака, да мине през друг тренировъчен лагер, да тренира. Трябваше ли да прецакаме Стипе ? 

Трябваше ли да му кажем: "Стипе, майната ти, пенсионирай се и отиди да гасиш пожари". Ако бяхме направили това, то вие щяхте да пишете, че сме показали неуважение към него. Феновете щяха да пишат същото. Нима трябваше да го прецакаме, защото Джоунс се контузи ? 

Това е битка, която и двамата искат. Какво да направя ? Хората не показват уважение към Миочич. Гарантирам ви, че ако Стипе спечели, той ще се пенсионира. Това ще бъде последната битка на Миочич.", каза Дейна Уайт.

Кой ще победи в битката им ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес