Зареждане

Шон О'Мали: Конър Макгрегър винаги си избираше удобни противници

Шон О'Мали: Конър Макгрегър винаги си избираше удобни противници
Публикувано на: Ноември 28, 2023 в 08:00 ч
Това, че Конър Макгрегър стана шампион в две категории, беше само дело на късмет и добър избор на противници.

Тази сурова присъда даде Шон О'Мали в канала си в YouTube, където се опита да отвори очите на феновете. Макгрегър имаше страхотно представяне в категория перо, а след това записа случайна победа над Нейт Диас. Последва качване в лека категория, където Конър нокаутира Еди Алварес и стана двоен шампион. 

Случаен ли е такъв успех ? Трудно е за вярване, но според Шон О'Мали, който парадоксално се смята за един от феновете на Макгрегър, да. "Sugar" вярва, че Конър е успял, защото внимателно е подбирал своите съперници. Макгрегър обаче сгрешил с Хабиб Нурмагомедов и Дъстин Порие.

Сега О'Мали прогнозира, че Конър може да сгреши и с Майкъл Чандлър.

„Конър е типът боец, който може да продаде шоуто и битката по такъв начин, че хората да не се интересуват срещу какъв тип опонент се изправя. За съжаление той винаги избираше съперници, които отговаряха на стила му. 

Правеше го през цялото време и все още го прави през повечето време. Единствената заплаха, която имаше в категория перо, беше Чад Мендес. Конър го победи, защото Мендес беше твърде малък за Конър. Пренасяйки се в настоящето, не е по-различно. 

Първият противник, който той избра, е Майкъл Чандлър. И ето ни отново, ако вземете всички бойци и техните умения, тогава Майкъл е единствената опция за игра, която той наистина може да победи. 

За да обобщим, борците са били умишлено избягвани от Конър през цялото време. Хабиб беше единственото изключение, но всички предварително знаеха как ще протече битката. Ще получи ли Конър шанс за титлата, ако бие Чандлър ? 

Да, това е възможно, но Конър не може да победи нито един от настоящите шампиони. Възхищавам се на на този човек заради нещата, които направи. Но аз трябва да кажа, че той беше много умен в избора на опонентите си. 

Той избира противниците, които знае, че може да победи. Конър явно си казва: „Да, знам, че мога да победя този човек.“ Той обаче сгреши с Дъстин Порие и дори Чандлър може да го изненада.“, сподели О'Мали.

Прав ли е О'Мали ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес