Зареждане

Майк Тайсън: Майкъл Джексън не ме познаваше, а бях безспорен шампион!

Майк Тайсън: Майкъл Джексън не ме познаваше, а бях безспорен шампион!
Публикувано на: Ноември 7, 2022 в 00:00 ч
В мрежата има много снимки на Майк Тайсън с известни личности.Aко говорим за екшън герои от филмите на Холивуд, тогава Майк вероятно има снимки с всяка една от тях. Имаше моменти, когато самият Тайсън искаше да се запознава със знаменитости, след което да движат заедно.

През 1989 година той беше на концерт на Майкъл Джексън в Кливланд, нетърпелив да общува с краля на поп музиката. По онова време и двамата бяха на върха на славата си. Тайсън беше безспорният световен шампион в тежка категория.

Песните на Джексън вече окупираха класациите, а албумите (Off The Wall, Thriller, Bad) счупиха рекордите за продажби. Боксьорът се среща със суперзвездата, но остава разочарован. Ето какво си спомня "Железния" от срещата с краля на поп музиката:

„Срещнах Майкъл на концерт, който мисля, че беше в Кливланд. Бях с Дон Кинг. Аз и Дон отидхме на партито. Тогава бях със статут на шампион и всички тези глупости. 

Дон отива, показва на Майкъл знак за мир. Майкъл показва мир на Дон. Аз също показвам мир на Майкъл. И Майкъл свали ръката си. Помислих си: „Шегува ли се с мен ? Не, той не ми се подиграва, просто не ме отрази."

Концертът приключи, екипът на Джаксън върви напред-назад, той все още е на сцената, а аз раздавам автографи. Тогава Майкъл се приближи до Дон, те започнаха да общуват, но той нямаше контакт с мен. 

След това той започна да чака колата или по-скоро камиона, а аз продължих да раздавам автографи. Тогава реших да се обърна към Майкъл, защото той беше този, за когото отидох там. 

Приближих се и той каза: „Кой си ти ?“ Той тогава разби егото ми, смачка ме, но аз бях на върха на популярността, бях шампион. Той продължи: „Откъде си ? Може ли да се запознаем ?" Казах: "Аз съм просто ваш фен.".“, сподели Тайсън.  

Тайсън е вбесен от поведението на Джексън. По-късно обаче се виждат повече от веднъж - може да се каже, че дори станаха приятели.

„Качих се в колата и му бях наистина ядосан. Тогава разбрах, че е планирана друга среща с него и си казах: „По дяволите с този задник ли ?“ Родни Джъркинс искаше да се запозная с Майк,  а аз казах: „Майната му!"

Пич, той си игра с мен и съм разочарован от него. Той ме накара да изглеждам като курва пред хората. В крайна сметка се запознахме, след което започнахме да излизаме.

Накрая се оказа добър човек, но защо ми се подиграваше ? За какво ? Аз не разбирам. Не беше глупав, изглеждаше като малко момче от Питър Пан. Беше играч, добър артист. 

Научих много неща от него.", каза Майк в подкаст в YouTube.

На 25 юни 2009 година Джексън почина от сърдечен арест, причинен от предозиране с пропофол и бензодиазепин.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес