Зареждане

Тайсън Фюри: Изкарах 5 пъти повече Франсис Нгану в битката ни

Тайсън Фюри: Изкарах 5 пъти повече Франсис Нгану в битката ни
Публикувано на: Ноември 19, 2023 в 04:00 ч
Тайсън Фюри спечели пет пъти повече от пари от Франсис Нгану за събитието в Саудитска Арабия. Действащият шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри наскоро направи публично достояние огромната печалба, която е спечелил от двубоя си срещу Франсис Нгану.

Дългоочакваният боксов мач между Фюри и Нгану се проведе в края на октомври в Рияд, Саудитска Арабия. Въпреки че Фюри си осигури победа с малка разлика чрез разделно съдийско решение, забележителното демонстриране на умения на Нгану беше това, което развълнува света на бокса.

Нгану успя да събори Фюри на земята и почти спечели мача. Неговото звездно представяне му спечели престижна позиция сред първите десет в официалната класация на WBC в тежка категория. По време на подготовката за очаквания сблъсък на Фюри за обединяване на титлата срещу Александър Усик, той разкри значителната сума, която е спечелил от сблъсъка с Нгану.

Фюри каза, че е спечелил "почти £50 милиона" за мача с Франсис Нгану. Сега феновете с нетърпение очакват предстоящия двубой на Тайсън Фюри срещу Александър Усик. Събитието обещава да бъде наелектризиращо за боксовите ентусиасти от цял свят. Галавечерта ще се случи през февруари в Саудитска Арабия.

Ще успее ли Фюри да стане безспорен шампион ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес