Зареждане

Джон Джоунс: Избрал съм Стипе Миочич и няма да се отметна

Джон Джоунс: Избрал съм Стипе Миочич и няма да се отметна
Публикувано на: Май 11, 2024 в 02:00 ч
Джон Джоунс е категоричен, че в следващата си битка ще се бие със Стипе Миочич. 

В последно време Джоунс е доста активен в социалните мрежи и отговаря на въпроси на феновете. Много британци го критикуват, че не иска да се бие с Том Аспинал. Джоунс сподели, че обмисля битка и с Алекс Перейра, който е шампион в две различни категории на UFC. "Bones" вярва, че това е най-голямата битка, която UFC могат да организират.

Джоунс не иска да се бие с Аспинал, който е временен шампион. Това кара Том да вярва, че американеца се страхува от него. Джон не се интересува от мнението на Аспинал и неговите фенове. Той планира да направи битката със Стипе и няма да промени решението си.

„Намирам се по средата на ясно решение. Ще се придържам към първоначалните планове и ще се бия със Стипе Миочич. Неговото име е увенчано с много постижения. Или мога да зачеркна подготовката на Миочич и да избера друга хайп машина, която може да не е тук след 3 години. 

Реших да не променям решението си. Придържам се към Стипе, който е най-добрият боец в тежка категория на всички времена. Ще се бия с него и ще му дам това, което иска. И едва тогава ще поискам друг съперник.“, сподели Джоунс

Ще успее ли Джоунс да бие Миочич ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес