Най-големият сайт за бойни спортове

       

Assault: какво ви липсва в тренировките?

Assault: какво ви липсва в тренировките?
Публикувано на: Март 15, 2014 в 09:00 ч
Снимка: wikimedia
Хранителната добавка Assautl на Muscle Pharm е създадена с цел да ви снабди с всички хранителни вещества, които са нужни за увеличаването на спортните постижения. Освен това той съдейства и за по-бързо възстановяване и мускулен растеж след тренировката. Assault съдържа 5-степенна система на действие, която увеличава производството на аденозин трифосфат (ATP), захранва мускулната тъкан с аминокиселини, повишава енергията чрез стимулиране на мозъка и централната нервна система, хидратира ви и помага за активирането на инсулина по време и след тренировките. Всичко това Assault постига чрез специална формула при всяка дозировка. Ето какво точно се случва.
 

Assault увеличава ATP и издръжливостта

 
Аденозин трифосфата (ATP) е основната форма на енергия, която помага да мускулите ви да се съкращават, правейки ги по-издръжливи и силни. Muscle Pham - Assult увеличава нивата на ATP чрез своята патентована бленда от карнозин бета-аланин, екстракт от цвекло, диметилглицин (DMG), както и други съставки. Бета-аланинът е аминокиселина, която увеличава силата и издръжливостта, когато се приема преди тренировка, но освен това помага и за ограничаването на млечната киселина. Екстрактът от червено цвекло помага за производството на азот, газовата молекула, която позволява по-добро доставяне на хранителни вещества до мускулната тъкан. Диметилглицина (DMG) е разновидност на аминокиселината глицин, която подпомага имунитета и издръжливостта.
 
 

Assault помага захранването по време на тренировка

 
Този продукт ви захранва с креатин, аргинин и аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Креатинът е съставката, която е необходима за производството на ATP. Аргининът е единствената аминокиселина, която помага за производството на азот и за отпускане на кръвоносните съдове, така че повече кръв, кислород и хранителни вещества да достигнат до мускулната тъкан. Аминокиселните с разклонена верига са група от аминокиселините леуцин, изолеуцин и валин, които не се обработват в черния дроб, а директно отиват в мускулната тъкан, където поддържат интензитета на тренировките и помагат за растежа на мускулите. Всички тези съставки са изградени в този продукт чрез специалната ION-3 нитратна технология, патентована от Muscle Pharm и позволяваща за по-ефективно доставяне и абсорбиране на съставките.
 

Assault подобрява енергията и фокуса

 
Блендата на Muscle Pham - Assult стимулира централната нервна система, което води до по-голяма активност на мозъка и по-остър фокус. Две от ключовите съставки са кофеин и птеростилбен, подсилени от хиперзин А за по-добра памет. По-краткотрайният ефект е в увеличението на фокуса. Кафеинът не само дава енергия, но и увеличава силата и притъпява умората от натоварванията. Птеростилбена дава антиоксидантна защита и помага на сърцето.
 
 

Assault ви държи хидратирани

 
В съставките на Assault се съдържа бленда за хидратиране от кокосово мляко на прах, глутамин и таурин. Освен това в хранителната добавка има и електролити, включително натрий и калий.

За най-добри резултати от използването на Muscle Pham - Assult, разбъркайте една мерителна лъжичка в около 300-400 милилитра вода и я изпийте 20-30 минути преди тренировка. Освен това през целия ден се уверете, че приемате достатъчно течности, за да поддържате тялото си добре хидратирано.

Свързани Статии

Pure Nutrition обнови своята линия

Pure Nutrition обнови своята линия
Pure Nutrition е нова марка хранителни добавки, с потенциал да се превърне в една от най-добрите и надеждните в този бранш.
Статии » септември 22, 2012 (0)
цялата статия

Кой е най-добрият л-карнитин?

Кой е най-добрият л-карнитин?
Хранителните добавки за намаляване на телесното тегло са толкова популярни през пролетния сезон, че изместват дори диетите.
Статии » май 22, 2011 (13)
цялата статия
Мнения в Facebook