Зареждане

Assault: какво ви липсва в тренировките?

Assault: какво ви липсва в тренировките?
Публикувано на: Март 15, 2014 в 09:00 ч
Снимка: wikimedia
Хранителната добавка Assautl на Muscle Pharm е създадена с цел да ви снабди с всички хранителни вещества, които са нужни за увеличаването на спортните постижения. Освен това той съдейства и за по-бързо възстановяване и мускулен растеж след тренировката. Assault съдържа 5-степенна система на действие, която увеличава производството на аденозин трифосфат (ATP), захранва мускулната тъкан с аминокиселини, повишава енергията чрез стимулиране на мозъка и централната нервна система, хидратира ви и помага за активирането на инсулина по време и след тренировките. Всичко това Assault постига чрез специална формула при всяка дозировка. Ето какво точно се случва.
 

Assault увеличава ATP и издръжливостта

 
Аденозин трифосфата (ATP) е основната форма на енергия, която помага да мускулите ви да се съкращават, правейки ги по-издръжливи и силни. Muscle Pham - Assult увеличава нивата на ATP чрез своята патентована бленда от карнозин бета-аланин, екстракт от цвекло, диметилглицин (DMG), както и други съставки. Бета-аланинът е аминокиселина, която увеличава силата и издръжливостта, когато се приема преди тренировка, но освен това помага и за ограничаването на млечната киселина. Екстрактът от червено цвекло помага за производството на азот, газовата молекула, която позволява по-добро доставяне на хранителни вещества до мускулната тъкан. Диметилглицина (DMG) е разновидност на аминокиселината глицин, която подпомага имунитета и издръжливостта.
 
 

Assault помага захранването по време на тренировка

 
Този продукт ви захранва с креатин, аргинин и аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Креатинът е съставката, която е необходима за производството на ATP. Аргининът е единствената аминокиселина, която помага за производството на азот и за отпускане на кръвоносните съдове, така че повече кръв, кислород и хранителни вещества да достигнат до мускулната тъкан. Аминокиселните с разклонена верига са група от аминокиселините леуцин, изолеуцин и валин, които не се обработват в черния дроб, а директно отиват в мускулната тъкан, където поддържат интензитета на тренировките и помагат за растежа на мускулите. Всички тези съставки са изградени в този продукт чрез специалната ION-3 нитратна технология, патентована от Muscle Pharm и позволяваща за по-ефективно доставяне и абсорбиране на съставките.
 

Assault подобрява енергията и фокуса

 
Блендата на Muscle Pham - Assult стимулира централната нервна система, което води до по-голяма активност на мозъка и по-остър фокус. Две от ключовите съставки са кофеин и птеростилбен, подсилени от хиперзин А за по-добра памет. По-краткотрайният ефект е в увеличението на фокуса. Кафеинът не само дава енергия, но и увеличава силата и притъпява умората от натоварванията. Птеростилбена дава антиоксидантна защита и помага на сърцето.
 
 

Assault ви държи хидратирани

 
В съставките на Assault се съдържа бленда за хидратиране от кокосово мляко на прах, глутамин и таурин. Освен това в хранителната добавка има и електролити, включително натрий и калий.

За най-добри резултати от използването на Muscle Pham - Assult, разбъркайте една мерителна лъжичка в около 300-400 милилитра вода и я изпийте 20-30 минути преди тренировка. Освен това през целия ден се уверете, че приемате достатъчно течности, за да поддържате тялото си добре хидратирано.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес