Най-големият сайт за бойни спортове

       

Тренировка за врат с ластици

Тренировка за врат с ластици
Публикувано на: Декември 19, 2013 в 10:00 ч
Снимка: wikimedia.org
В следното видео ще ви покажем тренировка за врат с ластици. Имате ли ластик, ще можете да тренирате врата си във всички посоки. Ако имате и шапка с велкро лепенка, тренировката ви ще стане още по-комфортна за правене.
 
 
В горното видео е използвана 5 сантиметрова велкро лепенка. Препоръчва се и носенето на шапка, за да облекчи триенето на лепенката и ластика в главата.

Ако сте свикнали да тренирате врата и с допълнителни тежести, не е нужно да ги зарязвате, а може да ги редувате с тренировките с ластик.

За съжаление тренировките за врат не са от най-популярните сред трениращите. В много боксови зали вратът се пропуска, а добре развитата мускулатура там е важна при способността за поемане на удари.

В нашия онлайн магазин може да откриете различни фитнес аксесоари и уреди за тренировки, сред които и качествени и здрави ластици.

 
Състезателите по бойни спортове имат много неща, за които трябва да се грижат през седмицата - издръжливост, техника, сила, но вратът не бива да бъде пропускан.

Хубавото е, че тези упражнения могат да се правят и в домашна обстановка, така че не е нужно да предвиждате време за това в редовните си тренировки.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Боксьорска тренировка с ластик

 Боксьорска тренировка с ластик
Ластикът е изключително добра алтернатива на тежестите, тъй като позволява значително по-голяма разновидност от движения.
Статии » май 9, 2016 (0)
цялата статия

Упражнения за здрав врат - за да си железен в бойните спортове

Упражнения за здрав врат - за да си железен в бойните спортове
В бойните изкуства вратът се счита за буфер при всеки удар.
Статии » юни 7, 2018 (0)
цялата статия
Мнения в Facebook