Зареждане

Брайс Мичъл: Рап музиката е демонична и еврейска

Брайс Мичъл: Рап музиката е демонична и еврейска
Публикувано на: Май 13, 2024 в 02:00 ч
Боецът на UFC в категория перо Брайс Мичъл не е фен на рап музиката, въпреки че пусна няколко видеоклипа в миналото, които биха могли да се възприемат като рап тематични. В скорошно интервю Мичъл заклейми рапа като „демонична музика“, която насърчава към насилие и нечистота.

Мичъл твърди, че богатите евреи плащат на черни изпълнители да правят тази „демонична“ рап музика, за да атакуват духовно черната общност. Той вярва, че това е част от по-широк модел на правителството, съдебната система и обществото, работещи срещу чернокожите.

„Вижте черната рап музика. Тя е най-скапаната музика, която някога сте виждали. Цялата тази музика идва от черни хора. Това е също толкова демонично, колкото и някои хора, които дават зелена светлина на тази музика. И някак си съвсем случайно се оказва, че хората, които дават зелена светлина са евреи.", сподели Мичъл.

Това не е първото странно нещо, в което Мичъл вярва. Брайс вярва в плоската земя, че е излизал с вещица, както и че хората са съжителствали с динозаврите. Звездата на UFC изрази убеждението си, че фигурите от Библията са черни, предвид географската близост на Близкия изток до Африка.

Той твърди, че изобразяването на Исус като бял човек представлява идолопоклонство и е греховно. Брайс е с рекорд 16-2 в ММА и в своята последна битка загуби от Джош Емет през декември 2023 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес