Зареждане

Брайс Мичъл: Богати политици събориха кулите близнаци

Брайс Мичъл: Богати политици събориха кулите близнаци
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 14:00 ч
Боецът на UFC Брайс Мичъл твърди, че 9/11 е вътрешна работа, поръчана от „богати бели политици“.

Въпреки солиден рекорд 16-2 в смесените бойни изкуства, 29-годишният Мичъл стана най-известен с ирационалните си изказвания по отношение на религията, политиката, хомосексуализма, космоса и куп други теории на конспирацията. По време на неотдавнашна поява в PBD Podcast с Патрик Бет-Дейвид, на „Thug Nasty“ беше зададен на пръв поглед прост въпрос.

Мичъл незабавно го превърна във възможност да твърди, че ужасяващата терористична атака, която свали кулите близнаци на 11 септември 2001 г. беше организирана от САЩ. 11 септември отне живота на 2996 души и беше най-голямата терористична атака, извършвана някога на американска земя.

Брайс вярва, че това не е извършено от мюсюлмански терористи, а от богати бели политици:

„Когато бях на 16 години, това беше най-голямото откровение, освен Исус Христос, което някога ми се е случвало. Въз основа на мое собствено проучване, тъй като аз съм източник на информация и въпреки че не ви позволяват да се цитирате, аз съм валиден източник на информация. Не правя глупости.

 Казвам истината и ако не знам, че е истина, няма да я кажа. Казвам ви, знам и знаех, когато бях на 16, че нашето правителство организира 11 септември и събори кулите. Знам го. Нашето правителство, бели хора — богати бели политици, а не кафяви хора с ножове за кутии. Казвам ви, белите хора събориха кулите близнаци.“, каза Мичъл.

Прав ли е Мичъл ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес