Най-големият сайт за бойни спортове

       

Самозащита от атака на агресивно куче

Самозащита от атака на агресивно куче
Публикувано на: Октомври 18, 2016 в 09:03 ч

Обикновено в инструкционалните клипове за самоотбрана става въпрос за защита от атака на друг човек, но замисляли ли сте се как бихте реагирали при атака на агресивно куче?

В следното видео Мастър Уонг показва защита, която може да е от полза при атака на куче - как да избегнете линията на атаката, както и техника за неутрализиране на заплахата.

Макар че повечето собственици на домашни любимци са отговорни, за съжаление има и такива, които отглеждат кучетата си зле и умишлено или не с това предизвикват агресия у животното към другите живи същества.

Мастър Уонг в никакъв случай не насърчава агресията към животните, а прави кратка демонстрация за това към какви основни принципи да се придържаме в случай на атака от агресивно куче.
 
Мнения в Facebook

Свързани Статии

Как да се измъкнете от най-неприятна позиция при уличен бой

Как да се измъкнете от най-неприятна позиция при уличен бой
Когато започнете тренировките по бразилско жиу-житцу, веднага ще разберете защо да сте в отдолу на позицията "маунт" е едно от най-неприятните неща, които може да ви се случи по време на нападение.
Статии » септември 29, 2016 (0)
цялата статия

Удар в черния дроб

Удар в черния дроб
Има най-различни начини за нанасяне на този удар, който директно праща опонентите ви в нокдаун, покосени от силна болка.
Статии » ноември 8, 2013 (3)
цялата статия