Зареждане

Упражнение за усвояване на ключовете на ръцете от сайд контрол

Упражнение за усвояване на ключовете на ръцете от сайд контрол
Публикувано на: Септември 29, 2014 в 13:17 ч

Независимо дали сте начинаещ или напреднал в граплинга, добра практика е базовите ключове да се тренират редовно, за да се ускори изпълнението им и да се подобри техниката.

Кристиян Попов и Дани Гьорев показват упражнение, с което започват тренировките си поне веднъж в седмицата, за прилагане на базовите ключове на ръцете от сайд контрол.

В упражнението, което започва от сайд, се преминава бързо през основни събмишъни с американа, прав армбар, кимура с няколко вариации, преминаване в норт-саут позиция и армбар.
 

 
Този дрил може да се използва за загрявка при ММА тренировки или при старта на граплинг тренировка, като двамата трениращи се редуват и помагат за усвояване на позициите.
Кристиян Попов

Кристиян Попов е един от най-добрите ни граплъри, доказал се не само в състезанията на ADCC у нас, но и в чужбина - вицеевропейски шампион на NAGA и сребърен медалист от състезанието на FILA през 2013.

Крис е състезател и помощник-треньор в столичния клуб Pitbulls MMA, който провежда тренировките си на стадион "Васил Левски" и стадион "Локомотив".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес