Зареждане

Брайс Мичъл: Илон Мъск е Антихриста

Брайс Мичъл: Илон Мъск е Антихриста
Публикувано на: Юли 12, 2024 в 14:00 ч
В скорошно интервю, претендентът в категория перо на UFC Брайс Мичъл направи някои противоречиви твърдения за технологичния милиардер Илон Мъск.

Роденият в Арканзас, известен с откровените си възгледи относно различни конспиративни теории, обвини Мъск, че е „зъл“ и спекулира, че той потенциално може да представлява библейската фигура на „Антихрист“.

Мичъл, който държи професионален рекорд от 16-2, е сред най-известните бойци в категорията перо на UFC. Въпреки това, неговата склонност към възприемане на необосновани вярвания често привлича вниманието в общността на ММА.

По време на появата си в PBD Podcast Мичъл не се сдържа, когато говори за Мъск. Той каза:

„Някой, който е заблудил всички, но той просто не може да заблуди мен. Това е Илон Мъск. Мисля, че той може да бъде, сега може и да греша. Но въз основа на това, което мисля, той може да е „Лъжливият пророк“. Той представлява „Белега на звяра“ и „Антихриста“ 'на световната сцена. Ето колко зъл е според мен.“, каза Мичъл.

Коментарите предизвикаха вълна от реакции от страна на феновете, много от които изразиха своето недоверие и объркване от твърденията на Мичъл. Теоретикът на плоската земя и голям противник на ваксинирането отдавна е известен с нетрадиционните си възгледи.

Това последно изявление за Мъск само добави към репутацията му.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес