Зареждане

Тайсън Фюри: За съжаление на Усик, той трябва да се изправи срещу мен

Тайсън Фюри: За съжаление на Усик, той трябва да се изправи срещу мен
Публикувано на: Май 15, 2024 в 11:00 ч
Тайсън Фюри и Олександър Усик излизат на ринга. Непобедените шампиони в тежка категория ще се борят за безспорната титла на 18 май на живо от Kingdom Arena в Рияд, Саудитска Арабия. Състезанието трябва да короняса първия шампион в дивизията с четири пояса.

Британецът Тайсън Фюри (33-0-1, 24 нокаута) е настоящ носител на титлата на WBC. 35-годишният боксьор родом от Манчестър е уверен в победата си над бившия безспорен шампион в полутежка категория и обединен шампион на WBA, WBO и IBF в тежка категория от Украйна.



"Чувството е абсолютно фантастично да съм във великото Кралство Саудитска Арабия", заяви Тайсън Фюри. "Чувствам се фантастично. Нямам търпение да изнеса едно добро шоу. Ще дойдат толкова много хора. Това е такова голямо събитие. Всички големи звезди са тук. Ще бъде грандиозно. Нямам търпение за съботната вечер."

"Ако в събота вечер се биех със стар досадник, който има пет мача и е загубил всичките, това щеше да е много важно за мен. Всяка битка, която някога съм имал, е важна за мен. Всяка малка битка по пътя ми е била важна за мен. Вярвам, че всеки ляв и десен завой, който някога съм правил в живота си, всеки път, когато съм падал, и всеки път, когато съм се изкачвал, е водил към този момент. Това е съдба."
 
"Предвиждам, че нечия "0" трябва да си отиде. И това ще бъде онзи отбор там, за тяхно съжаление. Олександър Усик е страхотен боец. Олимпийски златен медалист, световен шампион в полутежка категория, световен шампион в тежка категория. Но за негово съжаление трябва да излезе срещу великия Тайсън Фюри в моята ера. Наистина очаквам с нетърпение съботната вечер."

"Дори и 20 милиона души да крещят името му, те не могат да се бият за него в тази вечер."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес