Зареждане

Усик: Фюри не знае как да ме победи! Във втората битка пак ще го бия

Усик: Фюри не знае как да ме победи! Във втората битка пак ще го бия
Публикувано на: Август 27, 2024 в 14:00 ч
Не само Тайсън Фюри, но и Александър Усик бавно започват подготовката за реванша, който ще определи кой е най-добрият в тежка категория на съвременната ера. В момента е Усик, но тъй като в договора имаше и клауза за реванш, двамата боксьори ще танцуват още веднъж.

За съжаление четирите най-престижни боксови пояса няма да бъдат заложени, но честта и позицията на върха в световната ранглиста ще бъдат на линия. Фюри не е спрял да се хвали, че мачкал Усик в първата битка, но загубил, защото съдиите са фенове на Украйна и подариха победата на Усик.

Това обаче по никакъв начин не впечатлява Усик, по-скоро обратното. Той смята, че знае основната слабост на Фюри и очаква пак да го победи.

„Тайсън Фюри е отличен боксьор и със сигурност най-трудният и умен съперник, срещу когото съм се изправял. Но ако той има слабост, това е, че не може да се адаптира към технически опитни левичари. Повечето от опонентите му са с дясна ръка, но никой не беше толкова бърз и толкова технически опитен като мен. 

Забелязвам как говори за мен, но всъщност е затворен във фитнеса от седмици. Това е защото не вярват в себе си. Той не знае точно как да се справи с противников гард от моя формат. Мисля, че това ще бъде моето предимство до реванша, в който ще мога да потвърдя, че съм единственият безспорен шампион в тежка категория.“, каза Усик.

Ще успее ли Фюри да отмъсти на Усик ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес