Зареждане

Пуснаха постера за Усик - Фюри II

Пуснаха постера за Усик - Фюри II
Публикувано на: Август 26, 2024 в 02:00 ч
Пуснаха постера за втората битка между Александър Усик и Тайсън Фюри. Двамата тежковози ще се срещнат отново в Рияд, Саудитска Арабия, на 21 декември. Наскоро датата беше потвърдена в социалните мрежи от Турки Алалших, ръководител на General Entertainment Fund на Саудитска Арабия.

Усик беше близо до нокаут над Фюри в Рияд през май месец тази година, но в крайна сметка спечели с разделно съдийско решение. По този начин той обедини световните титли на IBF, IBO, WBA, WBC и WBO в тежка категория. Така звездата от Украйна подобри професионалния си рекорд до 22-0. Фюри вече има рекорд от 34-1-1 в бокса.

Фюри първоначално се насочи към октомври за реванша, но сега трябва да изчака още два месеца, за да се върне на ринга с Усик. Тайсън не спря да се оплаква след загубата и не спираше да говори, че спечелил. Усик от своя страна не се оплака от рефера, който можеше да спре битката, след като Фюри беше разклатен сериозно.

Сега двамата са в лагер и се подготвят за втората битка, която може да сложи край на съперничеството при втора загуба за Фюри. Ако Тайсън победи Усик, то тогава е възможна трилогия. Ето как изглежда постера за битката им:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес