Зареждане

Илия Топурия: Брат ми ще стане шампион в UFC

Илия Топурия: Брат ми ще стане шампион в UFC
Публикувано на: Август 27, 2024 в 05:00 ч
Има много братя и сестри, които са се били в UFC, но въпреки това не са успявали заедно да стигнат до златото. Илия Топурия смята, че той и брат му, Александре Топурия, ще променят това. Наскоро Александре подписа с UFC, но все още няма насрочен дебют за организацията.

Илия (15-0 MMA, 7-0 UFC) в момента е действащият шампион на UFC в категория перо, който ще се опита да защити титлата си за първи път в главното събитие UFC 308 на 26 октомври в Абу Даби, когато се изправи срещу Макс Холоуей.

Приблизително по времето, когато двубоят му стана официален, се появиха новини, че по-големият брат на Илия, Александре (5-1 MMA, 0-0 UFC) е сключил сделка с компанията. Илия разкри, че опитали да уредят битка на Александре през септември и октомври, но не се получило.

Това го кара да вярва, че Александре ще дебютира през ноември или декември.

„Казвам ви, Александре е следващият шампион в UFC. Може би е дори по-добър от мен. Той е много, много добър боец. Много е техничен. Хората ще се радват на битките му. Разбира се, той може да направи същия път като моя. Александре има нивото и ще реши. Не мисля, че ще го пуснат в Абу Даби. 

Искахме той да се бие в Париж, но казаха, че картата е пълна. След това пожелахме да се бие в Абу Даби, но казаха, че не им е на късмет двама братя да се бият в една и съща галавечер. Това ме кара да мисля, че ще му дадат битка след моята в Абу Даби.", каза Топурия.

Александре е с рекорд 5-1 в ММА и приключва всяка една от 5-те си победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес