Зареждане

Андрю Тейт: В затвора ми викаха Осама бин Ладен, защото съм мюсюлманин

Андрю Тейт: В затвора ми викаха Осама бин Ладен, защото съм мюсюлманин
Публикувано на: Август 27, 2024 в 08:00 ч
Преди няколко дни Андрю Тейт беше арестуван от румънската полиция, които направиха обиски в къщата му. Неговият пореден арест дойде като продължаващо разследване за нови обвинения срещу него.

Андрю Тейт, който вече очакваше съдебен процес по обвинения в изнасилване и трафик на хора, сега може да бъде изправен пред допълнителни обвинения, включително секс и трафик на непълнолетни, пране на пари и опит за влияние върху свидетели, казаха прокурорите.

В последните 2 години братята Тейт прекараха доста месеци в затвора, след което бяха пуснати под домашен арест. На двамата беше разрешено да се движат свободно в Румъния, а след това и в страните от ЕС, но по-късно разрешението за страните от ЕС беше отменено.

Преди време Андрю прие исляма и заради това е станал жертва на подигравки в затвора. Ето какво написа той в социалните мрежи:

"Румънските затвори са супер расистки. Престъпниците ме наричаха Осама бин Ладен, защото бях единственият мюсюлманин там. Попитаха ме дали мога да взривя затвора. Те също казаха: „Ти си американец, защо не се правиш на гей, така че посолството да ти помогне. Те обичат педали." 

Много е приятно да се смееш и да се шегуваш на това място, където няма компютър. Всъщност е утешително. Там имаше един човек от Африка. Наричаха го негър, но въпреки това всички се разбираха добре.", написа Тейт.

Очаква се процесът срещу братята Тейт да започне през 2025 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес