Зареждане

Откачена история с Тони Фъргюсън! Твърдял, че е втори Иисус Христос

Откачена история с Тони Фъргюсън! Твърдял, че е втори Иисус Христос
Публикувано на: Май 13, 2023 в 10:00 ч
Всеки фен на Тони Фъргюсън знае, че "Еl Cucuy" има много проблеми в живота си.

39-годишната звезда на UFC има проблеми с психиката, а наскоро си създаде и проблеми с властите. Някогашното велико наследство от 12 поредни победи беше опетнено от пет поредни загуби. Тони отнесе много бой в последните си битки и вече няма и помен от миналото му величие в лека категория.

След този ужасен период в кариерата си Тони отиде в сянка. Боецът реши да се заеме с образование. Той влезе в Харвардското бизнес училище, което с удоволствие сподели в социалните мрежи с абонати. Преди няколко дни обаче американецът явно не е учил уроците си.
В нощта на 7 май пикапът на Фъргюсън блъсна четири коли, паркирани в един от нощните клубове в Холивуд. В следствие на това колата на спортиста се обърна. Полицията задържа невредимия боец, който миришеше на алкохол.

Преди това той отказа да се подложи на тест за алкохол и да съдейства на представителите на закона. При инцидента беше пострадал един човек, който е откаран в болница. Фъргюсън беше освободен под гаранция още през втората половина на деня.

Видеото с ареста му, което стана хит в мрежата, предизвика много разочарование у феновете на ММА, които никога няма да забравят онези шоута, които Тони даде на задръстените от фенове арени в Щатите и Мексико.

Трудно е да се спори дали случилото се миналия уикенд ще сложи край на професионалната кариера на американския представител. Това обаче не е най-сериозната случка с Фъргюсън през годините. Преди няколко години Кристина Фъргюсън разкри шокиращи подробност от личният им живот.Съпругата на Тони цели 5 пъти си е изкарвала ограничителна заповед срещу него. По онова време поведението на Тони беше станало параноично. Кристина сподели, че Тони могъл да плаче и да се смее, да мълчи и да мърмори дълго време без прекъсване.

Фъргюсън разбил къщата в търсене на някой в стената, както и чип в крака му. Неочаквано той взел насила двегодишното им дете от родителите на съпругата си, сменил ключалките без причина, а по-късно дори опитал да "копае" в хладилника.

Тони дори напръскал Кристина със светена вода. Нещо повече, "El Cucuy" обявява сина си за Иисус, а себе си за втория Христос. Жена му станала вещица за него. За щастие Тони успя да се излекува, след като се подложи на лечение.

По всичко личи, че бившият временен шампион в лека категория отново има проблеми. Да се надяваме, че Фъргюсън отново ще намери сили в себе си, за да се излекува от своите депресивни състояния.

Тони е сред най-обичаните бойци на UFC и феновете определено не искат да го виждат такъв.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес