Зареждане

Дариуш за битка с Пимбълт: Опитът ще изиграе ключова роля

Дариуш за битка с Пимбълт: Опитът ще изиграе ключова роля
Публикувано на: Август 26, 2024 в 20:16 ч
Бенеил Дариуш смята, че опитът му ще бъде прекалено голям за Пади Пимбълт.

Дариуш се намира в трудна ситуация, след като загуби последните си два двубоя чрез нокаут. Дариуш се надява да покаже, че все още има много борбеност в себе си. Ще има ли възможност да докаже това срещу Пади "The Baddy"?

Неотдавна Дариуш отхвърли слуховете за двубой с Пимбълт на UFC 309 през ноември тази година. Въпреки това номер седем в лека категория на UFC не се отказва от тази идея.
  

Бенеил Дариуш е готов да се бие с Пади Пимбълт

По време на интервю за Submission Radio Бенийл Дариуш призна, че макар напоследък нещата в октагона да не вървят по неговия начин, той все още вярва, че ще нанесе на Пади Пимбълт първата му загуба в UFC.

"През последните няколко битки изпитвах известни трудности в ударите, но мисля, че от гледна точка на силата, мисля, че имам предимство в силата", каза Дариуш. "Наистина ще бъде важно кой има по-добър тайминг и кой може да нацели другия. Пади има неортодоксален стил на нанасяне на удари и ходи с вдигната брадичка, така че това прави битките вълнуващи.

"Той влиза, нанася много щети или отнася такива, но не спира да с бие. Това е забавна битка за гледане. Мога да се видя как го нацелвам рано или обратното. Но наистина смятам, че опитът играе роля, и мисля, че аз съм човекът, който влиза там и просто побеждава. Аз съм, както бихте казали, неговият голям брат."

Дали мачмейкърите на UFC смятат, че Дариуш срещу Пимбълт е следващият ход. Със сигурност това би било огромна възможност за англичанина да се катапултира в топ 10. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес