Зареждане

Най-красивите мацки в UFC - преди и след двубой

Най-красивите мацки в UFC - преди и след двубой
Публикувано на: Април 21, 2017 в 08:34 ч
 
Макар и преди години президентът на UFC Dana White да бе казал, че в компанията никога няма да има жени, които да се бият, днес именно дамите са едни от най-атрактивните бойци в нея.


В UFC вече съществуват категории “сламка” и “петел”, а отскоро - и категория “перо”. Няма да е никак пресилено да кажем, че някои от бойците от женски пол в UFC са повече от красиви.

Не винаги обаче те изглеждат така след някой от двубоите си в Октагона. Даже напротив, понесените удари ги карат да изглеждат по коренно различен начин, понякога - направо плашещ такъв.

Ето и пет повече от показателни случая, когато жени-бойци от UFC, които обикновено успяват да съберат мъжките погледи, са изглеждали по коренно различен начин след двубоите си.

5. Paige VanZant
Когато красивата и сладка Paide VanZant се изправя срещу Rose Namajunas през 2015 година, тя понася тежко поражение и се прощава със серията си от четири поредни победи. Но също така, понася и тежки поражения по отношение на визията си.

Тогава “Thug” Namajunas я подреди повече от добре в разстояние на срещата, преди да й приложи събмишън в последния пети рунд на събитието.


Paige VanZant загуби 2 от последните си 3 мача, като за последно тя бе принудена да тупне от “Karate Hottie” Michelle Waterson.

4. Lina Lansberg


Ако смяташ да се биеш с машина като Cris Cyborg, то по-добре да можеш да се усмихнеш, когато си подреден по толкова брутален начин.

Муай тай шампионът от Швеция Lina Lansberg се изправи срещу Cyborg през септември, като нещата не се развиха никак благополучно за нея. Както и повечето хора очакваха, Cyborg нанесе здрав бой над Lina, която трудно можеше да се познае след края на мача.

Шест месеца по-късно Lansberg успя да се завърне в клетката, постигайки успех над Lucie Pudilova.

3. Valerie Letourneau


Ако по принцип си падате по французойки, вероятно сте фенове и на Valerie Letourneau. Едва ли обаче сте я харесвали особено, след като Joanna Jedrzejczyk приключи с нея и сериозно я “гримира”.

В крайна сметка Valerie бе освободена от UFC, след като навлезе в тежък период от поредни поражения. След като загуби от Joanna, тя загуби и следващите си два двубоя в Октагона.

2. Miesha Tate


Cat Zingano е името на човека, който причини всичко това на красивото лице на Miesha Tate.

Двете се срещнаха през 2013 година, за да определят кой ще се изправи срещу Ronda Rousey и ще бъде треньор срещу нея във формата Ultimate Fighter.

“Alpha” Cat успя да откаже Miesha с убийствени колене и лакти, печелейки срещата. В последствие обаче контузия в коляното не й позволи да се бие с Ronda и да тренира участниците в TUF, бивайки заменена от Miesha Tate.

Самата Tate в последствие загуби от Rousey посредством армбар.

1. Michelle Waterson 

Съвсем наскоро Rose Namajunas успя да изрита Michelle Waterson в лицето и да й приложи събмишън, вероятно гарантирайки си и шанс да се бие за титлата. Това спря похода на “Karate Hottie” към титлата, но пък поне тя не понесе чак толкова бой, колкото срещу Herica Tiburcio на Invicta 10.

Тогава Waterson загуби титлата си в Invicta, а за съжаление на Tiburcio, тя понесе две поредни загуби в последствие и също се раздели с пояса.

Преди да загуби от Rose Namajunas, Waterson бе с две поредни победи в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес