Зареждане

Активното ежедневие на Джо Роугън

Активното ежедневие на Джо Роугън
Публикувано на: Април 12, 2022 в 20:00 ч
Сутрешната програма на Джо Роуган е доста натоварена, но това едва ли е изненада за неговите последователи, които са запознати с работата му в UFC, в неговия подкаст, ролята му на водещ и като цяло присъствието му в интернет.

Джо Роугън е роден в Ню Джърси през 1967 и още от млада възраст започва да прави какво ли не в развлекателната индустрия. Актьорство, комедийни шоута, спортни коментари, TV и радио предавания... а също е и водещ на най-успешния подкаст.

Това е ежедневието на един доста зает човек, затова и личното му време е доста стегнато и пълно с какво ли не.

Преди да започнем със сутрешната му програма, трябва да се отбележи, че той няма изградени навици за сън заради разнообразните му ангажименти по всяко време. Той обаче споменава, че се стреми да спи по около 8 часа, когато успее да се добере до легло.
 

Натоварената сутрешна програма на Джо Роугън

Обичайно той се буди в 10:00 или предиобяд, в зависимост какви са били ангажиментите му предходния ден. Пие вода и се готви за тежка тренировка с алкална вода и хималайска сол, последвани от чаша кафе, за да пребори глада.

Джо обича да тренира на гладно, преди да закуси. Всеки, който е слушал подкастите му, знае колко много той обича да вдига тежести и колко често е говорил за връзката между тежките тренировки и физическото и емоционалното състояние. Той описва себе си като пристрастен към тренировките, като ги използва за справяне със стреса и е изключително нещастен, ако не тренира.


В домашния му фитнес има всичко необходимо. Той тренира по 3 часа всеки ден, включвайки свободни тежести, пудовки и аеробика.

След тренировки той прекъсва гладуването си с пържола с яйца или смути. Единственото месо, което яде е дивеч, който самият той е уловил. Неговият инстаграм акаунт е пълен с ловни снимки.

Джо предпочита да записва своя подкаст следобед, макар че често го прави по-рано тъй като се съобразява със своите гости.

Той се прибира у дома вечер, където го чака отново месо и зеленчуци. Самият той признава обаче, че не се притеснява от време на време да отскача и до Макдоналдс.


Джо обича да заделя свободните си вечери за да се посвети на дъщерите си и жена си, гледайки филми. След като всички си легнат, обикновено той пише. Според него именно времето, прекарано в писане, го е направило толкова успешен, затова и отделя много за него.

Джо Роугън във фитнеса

В неделите Джо планира тренировките си през седмицата. Това му спестява време и психическа енергия, така че когато дойде време за тях, той директно се впуска в действие. Вскяа неделя той преценява колко пъти ще трнеира с тежести, ще прави йога или кардио.

През седмицата той намира време и за тренировки по жиу-житцу и кунг фу.

Роугън е доста атлетичен, макар че качи стабилна мускулна маса покрай тренировките си с тежести и пудовки.

Той е фен на методологията на Павел Цацулин, което накратко означава, че ако той може да направи 10 повторения от някое упражнение, в действителност прави само 5.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес