Зареждане

Joe Rogan: Трупането на мускули е като правене на пясъчни замъци

Joe Rogan: Трупането на мускули е като правене на пясъчни замъци
Публикувано на: Септември 15, 2015 в 10:00 ч

Коментаторът на UFC, Joe Rogan разсъждава на темата защо трупането на мускули е загуба на време.

Гледах стари и настоящи снимки на Arnold Schwarzenegger онзи ден, когато ми дойде една мисъл - времето е истински гадняр. Човекът, който имаше една от най-красивите физики в света в момента няма нищо общо. С други думи - изграждането на перфектното тяло прилича много на изграждането на пясъчен замък.

Това, което е готино при пясъчните замъци, особено при засуканите такива е, че знаем, че те няма да се задържат за дълго. При телата ни обаче сякаш игнорираме това. Помпайте, вдигайте железа и се потете, но реалността е че имате само около 20 лета, в които да се порадвате на труда си преди нещата да започнат да се разпадат.

Разликата между изграждането на красиви тела и пясъчни замъци е разбира се, факта че никой няма да иска да ви ебе, защото сте направили страхотен замък. Може да се случи, но е по-вероятно да ви удари гръм и след това да ви изядат мечки.

Изграждането на хубаво тяло, от друга страна, е долу-горе всичко нужно, за да се уверите, че някой, някъде иска да прави секс с вас.

Сега сигурно някои ще кажат, че е прекалено повърхностно някой да иска да прави секс само заради хубавото тяло, но това са хора, които изглеждат зле когато са голи. Те дори си вярват на това, което казват. Но истината е, че ако някоя фармацевтична компания създаде хапче, което на момента трансформира тялото ви в перфектна форма като от списание, всички от тези критици ще си купят такова.

Някои хора твърдят, че не ги интересува какво си мислят другите и тренират само защото искат да изглеждат добре за себе си. Това, разбира се, са страхотни тъпотии. Ако бяхте последния човек останал на Земята, последното място, на което щяхте да отидете е фитнеса. Нямаше да си обезкосмявате ръцете и да се стягате пред огледалото. Нямаше да пускате клипчета в Facebook, облечени в клинове и правейки клекове.

Не. Щяхте да сте сам на плажа, говорейки си с кокосов орех и опитвайки се да решите кога да се самоубиете.

Ако никога не остарявахме и не умирахме, сигурно щяхме да заприличаме на някой герой, който играе видеоигра в режим на безсмъртие. Голяма част от забавлението при видеоигрите е факта, че във всеки един момент можеш да бъдеш убит. Щом тази заплаха падне, цялата гонитба и стрелба става безсмислена.

Убеден съм, че в това се състои преживяването да си перфектен и безсмъртен.

Истината е, че физическите тела, с които се придвижваме в този свят, са абсолютни роби на дивашките изисквания на миналото.

Човешката раса не е оцеляла през чуми, вълци и варварски орди с любовни дръжки и тлъстини около корема. Стигнахме до 2015, защото жените се привличат от здрави мъже и искат от тях да изстрелят тази красива ДНК във вагините им, така че да имат деца, които да оцелеят при инвазия.

Един ден и те ще минат по пътя на Anold и на пясъчния замък - ще бъдат погълнати от този безкраен процес, на когото не му пука за плочките и широкия гръб или пък за глупавите крепости и кули.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес