Зареждане

7 неща, които не знаете за Joe Rogan

7 неща, които не знаете за Joe Rogan
Публикувано на: Април 14, 2014 в 18:11 ч
Снимка: wikimedia.org
Независимо дали го харесвате или мразите, Joe Rogan е един от най-популярните гласове зад смесените бойни изкуства (ММА) в наши дни. Неговите коментари винаги са тежали на мястото си, макар че Rogan не е типичния спортен коментатор. Вижте защо.
 

Той е комедиант

 
От устата на Joe Rogan могат да излязат интересни лафчета, докато коментира на живо двубоите, а това се дължи на годините му като комедиант. Преди изобщо да се пробва в телевизионната индустрия, Rogan е бил комедиант на сцена в Бостън, като и до ден днешен той участва в подобни шоупрограми. Rogan е популярен с почти вулгарния си и нецензуриран хумор.
 

Бил е и актьор

 
Rogan е имал и малко актьорска кариера, а неговото най-голямо постижение в нея е ролята на Joe Garrelli в сериала на NBC, NewsRadio.


 

Има черен колан по бразилско жиу-житцу и таекуон до

 
Това което прави Joe Rogan толкова добър коментатор е фактът, че той самия практикува бойни спортове. Rogan е четири години подред шампион по таекуон до до 19-тата си годишнина. След това се запалва по бразилското жиу-житцу, където наскоро заслужи и черния си колан по неговия приятел Eddie Bravo и Jean-Jacques Machado.
 

Rogan подстрекава употребата на психотропни вещества

 

Ако някъде има класация за модел на подражание сред активните пушачи на марихуана, на първо място ще бъде Joe Rogan. Той е отявлен защитник на употребата на трева. Rogan стои твърдо и зад употребата на DMT. На едната си ръка той има татуировка на една от неговите халюцинации, като молекулата на DMT заема главно място в нея.

Има ММА клетка в гаража си

 
Ако не сте разбрали до сега, Joe Rogan не е човек, с когото искате да се забърквате. Той има Октагон в гаража си и редовно прави спаринги с приятели. В този същия гараж има боксови чували и пудовки, за ежедневните му тренировки, които го поддържат в добра форма дори на 44-годишна възраст.
 

Трябвало е да се бие с Wesley Snipes

 
Rogan е споделял в интервютата си, че е бил предизвикан на двубой от Wesley Snipes. Според Rogan причината е била изцяло финансова - на Snipes са му трябвали пари. Joe активно се подготвял за срещата, но цветнокожият актьор се отказал дни преди насрочената дата. Joe е уверен, че ако двамата се бяха срещнали, той е щял да приспи Snipes.
 

Rogan е ММА коментатор от 15 години

Joe Rogan е в играта от дълго време. Той е първият коментатор, който участва в UFC през 1997-ма и го е направил изцяло за удоволствие, без да знае че това ще бъде кариерата му, която ще го направи ММА личност на годината на MMA World Awards през 2011-та.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес