Зареждане

15 факта за Joe Rogan, които навярно не знаете

15 факта за Joe Rogan, които навярно не знаете
Публикувано на: Февруари 16, 2018 в 14:41 ч

Дългогодишният UFC коментатор, Joe Rogan е известен със своя супер успешен подкаст, както и с кариерата си като стендъп комик, но ако не следите редовно The Joe Rogan Experience, навярно не сте запознати с фактите, изброени във видеото, което сме ви подготвили.

Като споменахме предаването му, един от тези 15 факта е, че неговият подкаст е един от най-популярните в света.

Стартирайки на 24-ти декември 2009г., когато този тип предавания не бяха толкова популярни, The Joe Rogan Experience сега има 30 милиона тегления месечно.

Друг интересен факт е, че преди да навлезе в стендъп комеди средите, Joe Rogan е бил и сериозен шампион по таекуондо. Той често признава, че това не е най-ефективният стил, но ритниците му все пак са впечатляващи - в интернет е пълно с негови клипчета, в които показва уменията си.

Малко след това Rogan преминава към кикбокса, където реализира няколко срещи, но и започва да осъзнава проблемите на таекуодно - особено щом стане дума за боксиране. Той набързо се убеждава, че боевете не са за него и решава да се прехвърли към кариерата си на комик.

Бойните изкуства винаги са му били страст и според видеото в гаража си той дори имал фитнес с Октагон, в който продължавал да тренира граплинг уменията си.

Rogan има черен колан по джиуджицу, по системите на Eddie Bravo и Jean Jacques Machado.

Научете още за интересните моменти от живота на Joe Rogan в следното видео:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес