Зареждане

'Aко Фюри се изправи срещу Джошуа, това ще е краят за него'

'Aко Фюри се изправи срещу Джошуа, това ще е краят за него'
Публикувано на: Декември 28, 2023 в 02:00 ч
Антъни Джошуа доминира над Ото Валин и впечатли света на бокса.

Веднага започна да се говори, че старата версия на британеца се завърна. Не спират да валят суперлативи от всички страни, а Еди Хърн е на седмото небе. Промоутърът на Джошуа вярва, че Антъни може да пенсионира Тайсън Фюри, по-известен като 'Циганския крал'. Дълго време Тайсън беше свързван с дуел срещу Антъни Джошуа.

Такава битка щяхме да видим през 2021 г., преди Тайсън да бъде осъден от спортния арбитраж да се бие в трилогия срещу Дионтей Уайлдър. Последното изпълнение, което Фюри показа беше далеч от очакванията. И още по-лошото е, че го направи срещу човек, който направи своя боксов дебют, Франсис Нгану.

Tи си толкова добър, колкото си бил в последната си битка. Точно това кара Хърн да вярва, че Джошуа ще прегази Фюри, който след битката им ще се пенсионира.

„Ще го кажа така, ако Фюри се изправи срещу Джошуа сега, това ще е краят за него. Няма шанс да спечели срещу него. AJ е съвсем другаде по отношение на умения и свирепост. Той би направил достатъчно срещу Фюри, който след това ще окачи ръкавиците си на пирон.“, каза Еди Хърн

Вярвате ли на думите на Хърн ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес