Зареждане

Уайт за Джон Джоунс: Не е за пример, но е най-добрият

Уайт за Джон Джоунс: Не е за пример, но е най-добрият
Публикувано на: Юли 4, 2024 в 08:00 ч
Дейна Уайт, главата на UFC, отдавна вярва, че Джон Джоунс е най-добрият боец, независимо от тегловната категория. Той обаче не крие, че Джоунс много пъти му е създавал главоболия. "Bones" няма равен на себе си в клетката, но и няма равен в изцепките си извън клетката.

Той често се забъркваше в скандали и завършваше в ареста. Дейна не защитава своята звезда и признава, че в миналото Джоунс му е съзадавал много нерви. Това обаче не омаловажава факта, че живата легенда е в топа на най-добрите бойци, които са влизали в клетката.

През март 2023 година Джоунс дебютира в тежка категория и спечели титлата с победа над Сирил Ган. Сега той се готви да я брани срещу Стипе Миочич, но неговата контузия отложи плановете за битката. Сега се очаква Миочич и Джоунс да се срещнат през есента или зимата.

"Няма да защитавам Джон Джоунс. Той ми създаде едни от най-големите главоболия в цялата ми кариера. Човекът не беше примерен UFC боец. В крайна сметка, няма значение какво мислите за Джоунс, той е най-добрият боец на всички времена. Той е най-добрият боец в света независимо от тегловните категории.", каза Уайт.

Ще успее ли Джоунс да бие Миочич ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес