Зареждане

Райън Гарсия: Аз съм Исус! Майната им на всички мюсюлмани

Райън Гарсия: Аз съм Исус! Майната им на всички мюсюлмани
Публикувано на: Юли 6, 2024 в 10:00 ч
Бившият временен носител на титлата в лека категория на WBC, Райън Гарсия, отново предизвика смут в социалните мрежи с шокиращи коментари за мюсюлманите и чернокожите. По време на сесия в Twitter Spaces той направи много негативни коментари. В резултат на това Гарсия беше отстранен от WBC. 

Боксьорът, известен като „Крал Райън“, се оказва в центъра на спорове отново и отново през последните месеци, до голяма степен поради собствените си действия. Сега той пак привлече вниманието към себе си с обиди към мюсюлмани и други групи от населението. За това Гарсия беше незабавно отстранен от WBC.

След едногодишна забрана заради допинг, което също анулира най-голямата победа в кариерата му, Райън изглежда отново се озова в дълбокото. Ето какво каза Гарсия по адрес на всички мюсюлмани и чернокожи:

"Мразя негрите. Аз съм част от ККК. Аз съм против негрите. Да съживим този негър Джордж Флойд, след което да го убием отново. Мамната ви и на мюсюлманите, които изнасилват малки деца. 

Братко, майната им на всички копелета. Вие, мюсюлманите, сте адски странни. Майната ви на всички странни мюсюлмански копелета. Няма да ме докоснат. Аз съм Бог. Аз съм Исус.", каза Гарсия в предаване на живо.

Явно Гарсия има големи проблеми с психиката. Вероятно неговата кариера в бокса приключи след скандалите, които забърка в последните месеци.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес