Зареждане

Абдурозик преди дебюта в бокса: Не съм инвалид! Мога да се боксирам

Абдурозик преди дебюта в бокса: Не съм инвалид! Мога да се боксирам
Публикувано на: Юли 6, 2024 в 08:00 ч
Дубай се готви за грандиозна вечер, тъй като предприемачът Там Хан представя „Social Knockout 3“ в Coca-Cola Arena на 6 юли. Това събитие съчетава професионални боксови мачове с битки между знаменитости в социалните медии. Гвоздеят на вечерта е боксовият дебют на сензацията в социалните мрежи Абдурозик.

Там Хан, собственик на фитнес зала и ресторант в Дубай, подчертава, че събитието е за всички. Бойните изкуства стават все по-популярни в Близкия изток и Хан се гордее с този растеж. Той не подценява Абдурозик и иска да покаже, че всеки може да участва в бойните спортове, ако разбира се, има желание за това.

Абдурозик е на 20 години, но страда от рядка болест, която му пречи да расте нормално. Това е причината той да изглежда като 5-годишен. Много фенове критикуват неговия дебют в бокса, но той не обръща внимание на това и сподели, че не е инвалид.

„Аз не съм инвалид! Мога да се оженя, да карам кола. Мога да се боксирам и съм здрав. Благодаря на Аллах! Моля, подкрепете ме.“, написа Абдурозик.

Абдурозик ще се изправи срещу узбекския блогър Ерали Бойкобилов, който също страда от болестта на Абдурозик.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес