Зареждане

Райън Гарсия поднася дълги извинения и обяви, че ще започне рехабилитация

Райън Гарсия поднася дълги извинения и обяви, че ще започне рехабилитация
Публикувано на: Юли 6, 2024 в 10:15 ч
Райън Гарсия обяви, че влиза в рехабилитационна клиника.

Гарсия се включи в социалните мрежи, ден след като WBC обяви, че го е изгонила. В няколко туита Гарсия се чудеше какво изобщо означава да бъде изгонен, но се извини за предишните си коментари.

Вижте също: Райън Гарсия: Аз съм Исус! Майната им на всички мюсюлмани

"Поемам цялата отговорност за думите си, че съм разбран погрешно, Аз просто имам много травми. Бяха трудни няколко месеца, както всеки може да види, но аз се извинявам. Боря се със злоупотребата с наркотици и това е трудно за мен с както и всичко, което се случва. Аз всъщност обичам цветнокожите, извинявам се, че съм обидил всички моите тъмнокожи приятели и семейство и приятели. Това е кофти, но всичко, което мога да направя, е да бъда по-добър и да спра да използвам глупави думи и да позволя на някои хора в моя кръг ме агитират. Извинявам се на всички, които съм обидил Аз все още призовавам за намаляване на престъпленията между цветнокожи. А това че мразя педофили винаги ще остане нещо, което отстоявам," Гарсия написа в X.

"Изгонен съм, сякаш съм отишъл в кабинета на директора хахаха Не, това е валидно, но ми е смешно.", добави Райън Гарсия.

След коментарите на Райън Гарсия той обяви, че ще отиде на рехабилитация, тъй като потвърди, че има проблем със злоупотребата с наркотици.


"Отивам на рехабилитация", пише Райън Гарсия в X.

Откакто Гарсия публикува съмнителни коментари в социалните мрежи и в интервюта, феновете му казаха да отиде на рехабилитация, което сега ще направи. Надеждата на много фенове на бокса е Гарсия да преодолее това и да се завърне в ринга, тъй като той е един от най-добрите боксьори в света.

Райън Гарсия е с показатели 24-1 и една победа като професионалист и спечели двубоя си срещу Девин Хейни, който спечели със съдийско решение. Впоследствие обаче решението беше променено на "несъстоял се", след като той даде положителна проба за забранено вещество. Гарсия е бивш временен шампион на WBC в лека категория и има забележителни победи над Франсиско Фонсека, Емануал Тагое, Люк Кембъл и Хавиер Фортуна.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес