Зареждане

Джон Джоунс за Алекс Перейра: Ще го удуша толкова бързо, колкото удуших Ган

Джон Джоунс за Алекс Перейра: Ще го удуша толкова бързо, колкото удуших Ган
Публикувано на: Юли 4, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра би искал да се бие за титлата в тежка категория, а Джон Джоунс няма нищо против да му даде шанс.

Той знае от предишен опит, че няма да се поти толкова много в битка с бразилеца. Перейра се присъедини към света на ММА сравнително наскоро, но въпреки това за толкова кратко време успя да се профилира като един от най-популярните и атрактивни бойци на планетата. 

Леденото спокойствие на лицето му и безкомпромисното ляво кроше се превърнаха в негова основна отличителна черта, която привлича вниманието както на фенове, така и на потенциални опоненти. 

Докато Перейра мечтае за триумф в тежка категория, светлината на прожекторите е насочена към Джон Джоунс, който е наясно какво крие бъдещето. Затова той информира предварително, че е склонен на двубой с "Poatan", но иска той да влезе в най-високата категория с победа.

"Bones" е готов да удуши Перейра за 2 минути, но ако първо Алекс победи Том Аспинал:

„Вече имам планирана битка със Стипе Миочич, която нямам намерение да променям, но признавам, че „шумът“ около Алекс Перейра също ме привлича. След като победя Миочич, мога да дам шанс на Алекс, но само ако първо победи Аспинал. Във всеки случай това ще бъде много лесна битка за мен. Ще го удуша толкова бързо, колкото удуших Ган. Аз съм единственият истински крал на джунглата.“, написа Джоунс в Twitter.

Кой би победил в такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес