Зареждане

Магомед Анкалаев е категоричен, че ще детронира Алекс Перейра

Магомед Анкалаев е категоричен, че ще детронира Алекс Перейра
Публикувано на: Юли 4, 2024 в 18:00 ч
Безспорният претендент в полутежка категория Магомед Анкалаев още веднъж отправи строго предупреждение към настоящия шампион в дивизията Алекс Перейра. Магомед твърди, че ще изпрати Алекс обратно в Бразилия без титлата му, тъй като се зарича да го нокаутира в бъдещ сблъсък.

Анкалаев, който за последно беше хедлайнер на UFC Vegas 84 по-рано тази година, нокаутира сънародника на Алекс Перейра, Джони Уокър. Така той успя да остане претендент номер две в ранглистата на полутежката дивизия. Алекс идва след победа с тежък нокаут над Иржи Прохазка.

Сега Анкалаев се очертава като следващ съперник за Перейра. Магомед не е спрял да говори в последните дни и се закани, че няма да използва борба, за да се справи с "Poatan". Eто какво написа дагестанската звезда в социалните мрежи:

"Алекс Перейра, уважавам те, но реалността е, че ти все още си шампион, защото все още не си се бил с мен. Бил си се с фалшив нинджа и уличен боец, и двамата без брадички. 

Ако Адесаня може да те нокаутира, тогава ще причиня 3x щети. Ще го направя, без да се боря с теб. Готов съм да сключим сделка. Няма да те събарям в първите 15 минути. Ще те изпратя в Бразилия без колан.", написа Анкалаев.

Ще успее ли Анкалаев да бие Перейра ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес