Зареждане

Том Аспинал: Сигурен съм, че ще се бия с Алекс Перейра

Том Аспинал: Сигурен съм, че ще се бия с Алекс Перейра
Публикувано на: Юли 5, 2024 в 14:00 ч
Том Аспинал би се радвал да приветства Алекс Перейра в тежката категория на UFC.

Първо обаче англичанинът трябва да спечели срещу Къртис Блейдс на събитието UFC 304, което ще се проведе на 28 юли в Манчестър. Алекс Перейра е настоящият шампион на UFC в полутежка категория, който в миналото е говорил за преминаване към тежка категория.

Наскоро бразилецът спечели срещу Иржи Прохазка и отново се заговори за появата му в кралската дивизия. В интервю за talkSPORT, настоящият временен шампион в тежка категория, Том Аспинал, говори за потенциален мач с "Poatan".

Ето какво е мнението на Аспинал:

"Не се страхувам да се бия с никого. Ако UFC иска такъв мач, ще се радвам да го направя. Като елитен боец не мога да не бъда впечатлен от това, което Алекс Перейра направи през последните години от кариерата си. Преди няколко години никой не знаеше кой е той, а сега е една от най-големите звезди в ММА. 

Един от най-добрите бойци в историята на UFC. Наистина уважавам това, което направи. Искам да се бия с него и съм сигурен, че ще имаме точното време и място да го направим. Но няма да гледам в бъдещето, защото в момента се бия с Къртис Блейдс. Ако UFC искат да се бият с Алекс в бъдеще, разбира се, че ще го направя.", каза Аспинал.

Кой би победил в битка между Аспинал и Перейра ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес