Зареждане

‘Reug Reug’ с брутален нокаут в кикбокс в ONE Fight Night 23

‘Reug Reug’ с брутален нокаут в кикбокс в ONE Fight Night 23
Публикувано на: Юли 6, 2024 в 09:23 ч
Месеци преди да се изправи срещу световния шампион в три дивизии на ONE Анатолий Малихин, претендентът за титлата в тежка категория Оумар "Reug Reug" Кейн влезе на легендарния боксов стадион "Лумпини" за кикбокс сблъсък със сънародника си Баучер Кетчуп. 

Кейн е известен най-вече с постиженията си в тежката категория на ММА на ONE, като в последния си мач отбеляза забележителна победа над 17-кратния световен шампион по BJJ Маркус "Buchecha" Алмейда

Все пак това не му попречи да покаже впечатляващата си нокаутираща сила в рамките на ONE Fight Night 23 в Банкок. Срещу "Reug Reug" в ринга се изправи Кетчуп, сенегалски отличник, известен с приятелски настроения към феновете боен стил. 

Веднага щом удари гонгът, Кетчуп се втурна в мача и се опита да нанесе летящ юмручен удар. По време на двубоя изглеждаше, че чуковия удар е единственият удар, който интересуваше Кетчуп, или може би единственият, който той умееше да нанася. Докато Кейн запазваше самообладание и смесваше ударите си, Кетчуп продължаваше да се втурва, хвърляйки комбинации като пиян. 

В крайна сметка неортодоксалните удари на Кетчуп не му помогнаха, тъй като "Reug Reug" го свали два пъти в първия рунд, като при втория нокдаун той остана в безсъзнание. 

Официален резултат: Оумар "Reug Reug" Кейн побеждава Баучер Кетчуп чрез нокаут (удари) в 2:08 ч. на първия рунд.

Вижте най-интересните моменти от двубоя


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес