Зареждане

Анджи - 400 кошмарни повторения

Анджи - 400 кошмарни повторения
Публикувано на: Август 14, 2014 в 09:26 ч
Снимка: krasoved.ru
Тренировките от кросифта са добър начин за измерване на нивото на подготовка на даден атлет. Затова и много често кондиционните треньори карат учениците си да ги повтарят редовно. Ако времето за изпълнение на дадена тренировка спада, значи ставате по-силни, бързи и издръжливи.

Преди време публикувахме една такава класическа тренировка, наречена "Фран". Сега ви предлагаме нещо по-извратено, което не случайно носи женското име "Анджи".
 

Тренировката

Направете следните упражнения за възможно най-кратко време. Приключете всички повторения от даденото упражнение, преди да преминете към следващото.
  • 100 набирания
  • 100 лицеви опори
  • 100 коремни преси
  • 100 клека със собствено тегло
"Анджи" подлага на изпитание силата и издръжливостта на цялото тяло с четирите най-основни упражнения.

Времето, към което трябва да се стремите е около 25 минути.
 

 

Съвети

Най-лесния начин да се справите с големия брой повторения е като ги разбиете на малки сегменти и да избягвате да ги правите до отказ. Например в началото може да заковете 20 набирания, но ако това ви е абсолютния максимум при следващите повторения ще сте доста изтощени и няма да може да стигнете до тази бройка.

Разделете повторенията на малки серии и правете кратки почивки. Вариант е да направите 20 серии по 5 повторения, като си поемате дъх между всяка серия. Така ще останете свежи за по-дълго време и ще приключите по-бързо.

В кросфита се използва техника, наречена кипинг, която може да се използва в набиранията. Чрез нея тялото се залюлява и събраната инерция се използва при набиранията, което ги прави по-леки.

Ето колко забавно изглежда отстрани, особено за тези, които го могат да го направят за 14 минути, като Ricardo Pereira... а другите се пържат на бавен огън.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес