Зареждане

Интервален таймер на MMA.BG

Интервален таймер на MMA.BG
Публикувано на: Декември 23, 2020 в 09:17 ч
Вече можеш да се тренираш здраво навсякъде и по всяко време с безплатния онлайн интервален таймер на MMA.BG.

Интервалните тренировки са доказали своята ефективност и се прилага при подготовката на професионални атлети от различни спортове.

Известни още като високо-интензивни интервални тренировки (HIIT), те спомагат изключително много за подобряване на работата на сърцето, изгаряне на мазнините и подобряване на експлозивността и издръжливостта.

Тяхната методика е редуването на интензивно натоварване за кратко време, последвано от време за кратка почивка и повтаряне.

Един от най-известните интервални протоколи е метода "Табата", в който се редуват 20 секунди работа / 10 секунди почивка. И това се повтаря 8 рунда. Така за няколко минути получавате страхотно натоварване, което може да повторите в още 3-4 кръга.

За улеснение на всички сме качили онлайн интервален таймер, който е достъпен както на компютър, така и на телефон и е винаги до вас, когато искате да тренирате.

Интервалният таймер е онлайн на адрес mma.bg/timer


В него може да настройвате продължителността на рундовете, на почивките и общо взето всичко, така че да пасне на вашите нужди.

Ако се чудите с каква интервална тренировка да започнете, може да видите разгледате секцията ни с тренировки и упражнения.

Вижте също: Ниско или високо интензивни тренировки?

А тук ви подбираме няколко:
Ако искате интервална тренировка за цялото тяло в домашни условия и то на живо с Ангел Караиванов, може да видите записите от live излъчванията ни "Заедно срещу короната".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес