Зареждане

Йоана Йеджейчик е готова за завръщане, но за BMF пояс при жените

Йоана Йеджейчик е готова за завръщане, но за BMF пояс при жените
Публикувано на: Юли 6, 2024 в 12:00 ч
Йоана Йеджейчик прекрати спортната си кариера преди 2 години, но сега е готова да се завърне в клетката. Йеджейчик  призна, че ако създадат BMF пояс при жените, то тя би искала първа да се бие за него. В края на юни тази година Йеджейчик беше официално въведена в Залата на славата на UFC. 

В своята кариера тя записа 16 победи и 5 загуби. В своята последна битка Йоана загуби от Вейли Жан през юни 2022 година. Това беше нейната втора поредна загуба. Йеджейчик спечели само 2 от последните си 7 битки за UFC. Полската легенда беше шампионка на UFC в категория сламка и защити титлата 5 пъти.

Сега явно битките й липсват, но само ако UFC създадат BMF пояс:

"Бих искала да се бия, но нямам конкретно име. Мога да се бия с всеки. Не ме е страх от никого. Разбира се, битката за BFM пояса би била вълнуваща. Когато името ми се появи в този контекст, писах на Хънтър Кембъл и го попитах какво мисли за това. 

Казах му, че искам да се бия за BMF колана при жените. Кембъл отказа. Ако UFC създадат BMF пояс за жените, то аз бих искала да съм първата, която ще се бие за него. Бих излязла от пенсия, за да се бия за BMF пояса.", каза Йеджейчик.

Има ли смисъл от BMF пояс при жените ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес