Зареждане

Том Аспинал: Стипе Миочич е като Джо Байдън! Махнете го от битката за титлата

Том Аспинал: Стипе Миочич е като Джо Байдън! Махнете го от битката за титлата
Публикувано на: Август 11, 2024 в 10:00 ч
Временният шампион на UFC в тежка категория, англичанинът Том Аспинал, се изказа срещу бившия носител на титлата на UFC в категория до 120 кг, американеца Стипе Миочич.

Том сравни Стипе с Джо Байдън и го призова да се оттегли от битката за безспорната титла с Джон Джоунс. Байдън се оттегли от президентската надпревара в САЩ, а точно това иска Аспинал и от Миочич, който вече бил твърде стар за битки. Дейна Уайт е категоричен, че Миочич ще получи битката с Джоунс през ноември в Ню Йорк.

Това принуждава Аспинал да защитава временната си титла или да е неактивен. Том вече защити титлата си, след като нокаутира Къртис Блейдс в края на миналия месец. Сега той очаква да е резерва на Миочич и Джоунс, но вярва, че Стипе трябва да си тръгне и да го пусне срещу "Bones":

„Защо Стипе ще се бие в битката за титлата ? Нека бъдем напълно честни. Той е на около 43 години, не се е бил от почти четири години, а в последния си двубой загуби с нокаут. Разбира се, той е абсолютна MMA легенда и статистически най-добрият в тежка категория в историята. 

Но той вече прилича на Джо Байдън. Нямам нищо друго освен уважение към Стипе. Той обаче е твърде стар. На никой не му пука за тази битка. Нека напусне тази надпревара за титлата и ме вкара в нея. Ще бъде правилно. Извадете Джо Байдън от надпреварата.“, каза Аспинал.

Прав ли е Аспинал ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес